Biemond Manuele Therapie e.s.

De praktijk

De praktijk is gevestigd op 2 locaties. De praktijk in Sassenheim is gevestigd in Gezondheidscentrum Rusthofflaan aan de Rusthofflaan 50c. In Hoofddorp kunt u terecht in Medisch Centrum Toolenburg aan de Markenburg 137 in Hoofddorp.

U heeft geen verwijsbrief nodig om een afspraak bij mij te maken. Bij het eerste consult vraag ik u om het pasje van uw zorgverzekeraar, een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en eventuele aanvullende medische informatie mee te nemen. 
De behandeling duurt gemiddeld een uur en de eerste behandeling mogelijk nog iets langer.

Na de behandeling wordt u verzocht deze contant of per pin te betalen. U krijgt een nota mee welke u kunt indienen bij uw zorgverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden de kosten voor de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kijkt u op: “Tarieven”.

Foto's van de praktijk


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fysiothe/domains/biemondmanueletherapie.nl/public_html/library/system/Controller.php:88) in /home/fysiothe/domains/biemondmanueletherapie.nl/public_html/system/error_handling.php on line 90